http://bez-pari.com направо ще си останете без парите

Поредните измамници…

През март месец 2010 попаднах на сайта http://www.bez-pari.com той много прилича на http://www.dealextreme.com/ ,реших да подпомогна бг бизнеса и  попитах за продукт който фигурираше в китайския сайт, казаха , че могат да го доставят и да изчакам да го сложат като артикул в техния сайт и така и стана. Направих съответната поръчка в сайта, дойде ми е-майл, платих банково за продукта и доставката и започна дългото чакане. След около месец звънях , казаха ми за сега нямало нищо другата седмица пак да се обадя… така няколко пъти. Предпоследното обаждане говорих с някаква жена тя ми обясни, че ако другата седмица не пристигне ще ми върнат парите, пак звънях обади се някакъв господин каза , че продукта не бил пристигнал и щели да ми преведат обратно парите, почти месец вече не мога да се свържа с тях никой не вдига опоменатите телефони от сайта, парите естествено не ми ги върнаха а това са си 65лв.

некоректната фирма: G MEDIA GROUP или ЕТ Джи Спот БГ , която в сайта им пише че е регистрирана в Търговския регистър под ЕИК: 200577865. Седалището на фирмата е в гр. София, Младост-4, бл 425, вх 3, партер , Титуляр: ЕТ Джи Спот БГ – Павел Хараламбов

още един опарен : http://izlugan.com

Leave A Reply

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

Comments

Bashev (юли 06, 2010)

Много пъти съм казвал, че пазарувайки от България единствения разумен начин за плащане е наложен платеж.

Joro (юли 06, 2010)

Съжалявам,че е станало така.Но не разбирам как така си се доверил и си им превел авансово парите.Дори и на Dealextreme не се превеждат.Нищо,че ти вземат парите от сметката,те стоят определено време в Paypal и ако пуснеш оплакване,няма да им преведат и един цент.

sheki (юли 06, 2010)

🙂 явно съм малко наивен…

Михал Пелтеков (юли 27, 2010)

И имали развитие по въпроса?

sheki (юли 28, 2010)

ами повече не можах да се свържа с тях, не си вдигат телефоните и се отказах …. мошеници на дребно.

sheki (окт. 12, 2010)

малко развитие по темата сега видях, че седмица след като съм пуснал статията са ми били преведени пари по сметката с неустойка даже.

Недвижими Имоти (фев. 20, 2011)

😉 е да сега кел-файда така ги нахранихте хората 🙂 Ужас

sheki (фев. 20, 2011)

Е хората имаха 5 месеца да си оправят нещата, обичам да съм коректен, но само да кажа едва ли вече бих превел пари на някой предварително нито на тях. Мисля, че такива случки са недопустими.

Архив