Пазаруването в интернет

Пазаруването в интернет може да спестява разходките но може и да създава проблеми. Вече за втори път ми се случва да копувам нещо което е съвсем различно на външен вид от изложеното в сайта на фирмата продавач. Вече 3 дена чакам реакцията им по е-майл и започвам да звъня, и да спямя форумите относно тази фирма.

Leave A Reply

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

Comments

estqwerty (ян. 29, 2010)

здравей, само предполагам че си купувал от бг – само тук изглежда има подобни проблеми. лично аз не мога да се похваля с особенно големи обеми покупки но това което съм видял от китайците в ебау съм много доволен.
вярано пазаря главно дреболии и боклуци – но всичко си бачка и е това което обещават – освен ако не го изтървеш разбира се.

та китайците се кланят до земята за единия положителен рейтинг и дори пращат нови неща ако им пишеш ще си получил нещо счупено при превоза / и дори не искат счупените джаджи обратно/ а тука като вземат парите и се крият като за последно
а бе направо нищо не казах…

sheki (ян. 29, 2010)

разбрах те 🙂 точно за БГ става дума, проблема е че тука тез нашите нямат рейтинг .. иначе до ся да съм и наблъскал отрицателни , абе българска работа.

Михаил Пелтеков (ян. 30, 2010)

🙂 Ами затова ebay 🙂

sheki (ян. 31, 2010)

мда до ся ме спираше електронното разплащане ама няма как ..

Архив