Netcontrol – IP модул от неомонтана

Преди  доста време бях писал за Pico IP по стария вариант на тези модули, като вариант за събиране на данни и чертане на графики. Вече са достъпни така наречените от серия нетконтрол модули , разликата по скоро е в по удобния и опростен за мобилни устройства интерфейс

netcontrol

и интегрирани различни функции , най – малкото сега не е нужно да запоявате и свързвате релета за да може да ресетвате разни устройства. Мисля че това му е основната функция, за съжаление обаче неомонтана не са направили завършен продукт готов за употреба от обикновените хора, за да се случи това трябва да имате познания по електротехника и да отделите известно време. В снимките по – долу ще видите едно решение което реализирах с материали от Бг пазара. Тъй като исках да използвам разклонители ми паснаха двойните на Технил -Велико Търново , оказаха се подходящо за доработка, едното перо да се раздели и закриви така че да се позиционира стабилно. Ако трябва да използвате и зануляването на разклонителите ще са нужни 4 жилни захранващи кабели.

 

Leave A Reply

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

Comments

KingoftheROAD (мар. 16, 2023)

Каква е идеята с разделянето на фазите?

Нулата няма проблем да е обща, при положение че така е подадена на входа на Netcontrol.

sheki (мар. 16, 2023)

Идеята е да е по – портативно, ако реално искате да управлявате четири неща така използвате само само два изходни кабела с двоен контакт, като кабелите трябва да са с по четири жила ако примерно искате да използвате и зануляването. На пазара могат да се намерят и други двойни контакти които няма да искат такова разделяне защото са си фаблично отделни, въпрос на компромис, предпочетох тези защото са по – качествени.

Архив